Now I've Seen Everything
Now I've Seen Everything

16 People Who Have an Answer About Even the Most Mysterious Things Out There

Many people have moved into new houses and discovered some old, mysterious item in their basement. Or maybe they are walking on the street and they see something they can’t understand why it was put there. Mysteries like these can appear at any given time and thankfully there are many people online who can help with the identification.

Now I’ve Seen Everything stumbled upon these objects that no matter how many guesses you take, it will be hard to find their actual purpose.

1. “This is a steel wire frame with two glass marbles. It was found in an old garage among various stuff. The marbles can turn inside the frame.”

Answer: It’s a razor blade sharpener.

2. “This is a small scoop with alligator clip as the handle. Found it cleaning out the kitchen.”

Answer: A coffee scoop with a bag clip for the coffee bag.

3. “From a box of candy-making supplies — about 60 twisted screws are buried in the 4.5-inch-wide piece.”

Answer: It’s for making spun sugar.

4. ’’This was surgically removed from my cat’s stomach. It’s rubbery in texture and maybe about an inch long."

Answer: It’s a rubber piece from a cat fountain.

5. “My wife got this strange object from her grandmother, 10 cm long. She used it when she was younger, but no longer needed it.”

Answer: It’s for stirring drinks.

6. “Random-ish straight but not paralel lines next to my office building... What’s happening here?”

Answer: Planning authorities often require developers to do “evaluation trial trenching” to make sure there are no important archaeological artifacts that might be destroyed by excavation. If the trial trenches turn up anything interesting, a more serious archaeological dig may be required before building can begin.

7. “I found this ring in my backyard while doing gardening. After cleaning it, it doesn’t look like a normal ring. Any ideas?”

Answer: This is a mourning ring. The initials belong to a lost loved one.

8. “What are these circular metal things on these stairs? I just hit my knee and man, did it hurt.”

Answer: It’s a skateboard prevention device that keeps ’em from grinding on edges.

9. “What are these and what are they for? The girl sitting across from me had them on all her fingers on both hands.”

Answer: Oval finger splints for treating: arthritis, boutonniere deformities, crooked fingers, fractures, hypermobility (Ehlers-Danlos syndrome), lateral deviation, mallet finger, swan neck, trigger finger, and trigger thumb

10. “What is this fiber/sand ball? Found among thousands like it on a beach in Spain. It weighs almost nothing.”

Answer: It’s a seagrass ball. They are used to have more surface area for bacteria to grow on, and it looks like these could possibly serve the same purpose.

11. "Looks to fit in your mouth or roof of the mouth, maybe made of woven medical fabric with thin plastic through the middle.’’

Answer: It’s a turkey caller.

12. “Bunk beds (?) in a crawlspace of a home from 1959.”

Answer: Shelter.

13. “Heavy metal cubes on the end of the chain with different shapes on each side of the cubes — AA battery for scale”

Answer: Han Solo’s lucky dice

14. “Appears to be cotton, wrapped partially in burlap, and secured with steel straps. Hickman, Kentucky is written on the burlap.”

Answer: We had one of these when I was growing up. It was a souvenir from some southern plantation-type place we visited. Just a mini bail of cotton, ready to be shipped off.

15. “Found buried in the closet of a commercial kitchen. What have I got? It’s about 6 inches in diameter.”

Answer: It’s a hamburger press. Here’s an identical one.

16. “Made of metal about 5 inches long.”

Answer: Cobblers shoe last for making shoes.
Eta: it’s more accurately a cobbler’s shoe anvil for repair. They come in different sizes and fit onto a stand interchangeably

Do you recognize any of the items shown above and if you do how do you happen to know what they are?

Preview photo credit GDscNFA / reddit
Now I've Seen Everything/Fun/16 People Who Have an Answer About Even the Most Mysterious Things Out There
Share This Article
You may like these articles